You are currently viewing Asiakkaamme Betonilaatta: ”Saarsetin toimitusvarmuus, laatu ja palvelu ovat erinomaisella tasolla”

Asiakkaamme Betonilaatta: ”Saarsetin toimitusvarmuus, laatu ja palvelu ovat erinomaisella tasolla”

Betonilaatan ja Saarsetin yhteistyö on jatkunut jo yli 15 vuotta – tuloksena kestäviä ja laadukkaita kuormalavoja betonituotteiden erilaisiin logistiikkatarpeisiin. Betonilaatan toimitusjohtaja Rami Lahti kertoo, että Saarset valikoitui kuormalavojen toimittajaksi joustavan palvelun sekä toimitusvarmuuden ansiosta. Yhteinen vahvuus kumpuaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä.

– Kuormalavat ovat välttämättömiä painavien betonikivien varastoinnissa ja kuljetuksessa. Automaatiolinjastomme pakkaa kivet suoraan kuormalavoille, ja trukit siirtävät lavat varastoon ja sieltä työmaille. Saarsetin lavat ovat avainroolissa varmistamassa, että tuotanto sujuu tehokkaasti ilman pullonkauloja, Lahti sanoo.

Betonilaatalla on käytössä kaksi erilaista, heille räätälöityä lavamallia, jotka on suunniteltu kestämään raskaat betonikuormat. 

– Kuormalavojen koko ja lujuus on syntynyt yhteisen kokemuksen perusteella vastaamaan meidän tarpeitamme.

Vastuullisesti tuotettua, kestävästi käytettyä

Betonilaatta ja Saarset ovat molemmat aloillaan vastuullisuuden suunnannäyttäjiä. Kaikki Saarsetin lavat valmistetaan suomalaisesta sahatavarasta Maskussa ja Marttilassa. Tuotantolaitosten läheisyys on etu myös Betonilaatalle: lyhyet kuljetusmatkat pienentävät logistiikkakustannuksia sekä niistä aiheutuneita päästöjä ja hiilijalanjälkeä. 

– Olemme Suomessa yksi harvoista betonikivien valmistajista, joka ottaa käytettyjä kuormalavoja myös vastaan. Kierrätämme lavat omille työmaillemme, josta ne lopulta päätyvät puuhakkeeksi jatkamaan elämäänsä vielä meidän jälkeenkin. Kierrätettävyyden, suomalaisen puuraaka-aineen ja lyhyiden kuljetusmatkojen merkitys on kasvanut ja korostuu koko ajan, Lahti painottaa.

Suosittelun arvoista kumppanuutta

Perheyritysten yhteistyö jatkuu tulevaisuudessa yhtä sujuvasti kuin tähänkin asti. 

–  Saarset on ehdottomasti suosittelun arvoinen, joustava ja luotettava toimija. Kuormalavat ovat tuotantomme kriittinen osa, ja Saarset on aina varmistanut, että lavat toimitetaan silloin, kun on sovittu, Lahti kiteyttää.

SEURAA MEITÄ: Alan uutiset ja tuoreimmat nosto Saarsetin Facebookissa ja LinkedInissä