You are currently viewing Luotettavaa palvelua teollisessa mittakaavassa

Luotettavaa palvelua teollisessa mittakaavassa

Me Saarsetilla olemme teollisten yritysten luotettava logistiikkakumppani ja olemme olleet sitä jo vuodesta 1974. Tuotamme yli 350 000 lavaa jokaikinen vuosi. Se tarkoittaa yli 1 600 lavaa päivässä. Ja kaikki ne tuotetaan, jotta asiakkaamme voivat kuljettaa tuotteitaan turvallisesti, luotettavasti ja tehokkaasti eteenpäin omille asiakkailleen.

Tuotantomme yhdistää automaatiota ja perinteisiä puutyötaitoja. Yhdistelmä mahdollistaa nopean toimituksen yllättäviinkin tarpeisiin.

Ota suoraan yhteyttä ja pyydä tarjous: 044 506 0220 tai kimmo.salminen@saarset.fi, Kimmo Salminen, toimitusjohtaja


Myös meidän alallamme kilpailua on kiristänyt Ukrainan sotatilanne sekä Venäjän kaupan rajoitteet. Moni Venäjälle logistiikkapalveluja ja lavoja toimittaneista yrityksistä on kääntänyt katseensa takaisin kotimaahan. Se tietysti hyödyttää teollisuutta, kun toimijat hyödyntävät suomalaista materiaalia ja suomalaista korkealaatuista työtä. Se taas tukee teollisuuden kannattavuutta pitkällä aikavälillä.

Nopea toimituskyky pitää varastointikustannukset kurissa

Tuotantomme korkea laatu perustuu vankkaan alan kokemukseen ja osaamiseen sekä jatkuvaan kehitystyöhön. Pitkälle automatisoitua valmistusta tukee henkilöstömme perinteinen puutyötaito.

Koska asiakkailla ei useinkaan ole mahdollisuutta varastoida suurta määrää kuormalavoja omiin tiloihinsa, on meidän pystyttävä vastaamaan nopeisiinkin tilauksiin.

Tämä on yksi vahvoista kilpailutekijöistämme. Tehokas tuotanto yhdessä riittävän varastokapasiteetin kanssa varmistavat toimituskykymme. Yleisimmät lavakoot saa heti varastosta ja erikoismittaisetkin nopealla toimitusajalla.

Täysin kotimainen tuote

Kaikki tuotteemme valmistetaan korkealuokkaisesta kotimaisesta puusta. Käytettävä puu valitaan tarkoin ja sahataan erityisesti meitä varten.

Tuotteisiimme kuuluvat tietysti EUR -standardilavat, kertalavat kaikissa yleisissä mitoissa, pakkauspuutavara tarvittavassa muodossa sekä tietysti lavakaulukset.

Perinteisten valmiiden ja puolivalmiiden puupakkausten lisäksi valikoimissamme on myös monipuoliset pakkauspuutavaratuotteet. Pakkauspuutavaravalikoimamme avulla löytyy ratkaisu yksilöllisiin logistisiin tarpeisiin, esimerkiksi suuriin kuormalavoihin sekä suuriin konealustoihin.


Lisäksi tarjoomastamme löytyy Saarset Strong kuormalava, joka vastaa vahvuudeltaan FIN -standardikuormalavaa. Lava on suunniteltu kantamaan raskaita kuormia ja sen rakenneratkaisuissa on huomioitu myös lavan kierrätettävyys.

Meillä Saarsetilla on vuosikymmenien kokemus kuormalavojen valmistuksesta. Yhtenä alamme ensimmäisistä yrityksistä kuljemme edelleen eturivissä niin alan tuotteiden kuin tuotannon kehittämisessä.

Tarvitsetko luotettavaa logistiikkakumppania?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous>>

Kimmo Salminen
Toimitusjohtaja
Hallinto, myynti, tarjoukset
044 506 0220